Webbutveckling

Första intrycket? En chans.

I den digitala världen är första intrycket allt. Du har en chans på dig att fånga uppmärksamheten hos en förbipasserande och potentiell kund. Det räcker inte med en snygg layout, hemsidan behöver även ge besökaren en smidig upplevelse, och fungera felfritt på olika enheter och plattformar. Det är här webbutveckling kommer in i bilden.

Att arbeta med oss innebär att du får en garanti för en responsiv hemsida. Det säkerställer vi genom att hemsidans layout, innehåll och funktioner optimeras för att vara läs- och användbara både vanligast förekommande enheterna som finns idag.

Viktigt för oss, för dig.

Ett av världens största
CMS – WordPress

Vi arbetar i den mångsidiga plattformen WordPress. Ett verktyg som öppnar upp för en värld av möjligheter med sitt breda utbud av teman och tillägg. Möjligheten till variation och anpassning är något som i sin tur tillåter användaren att utöka och anpassa sin hemsidas funktionalitet efter behov. Därför är det inte förvånande att WordPress är det valda verktyget för miljontals hemsidor världen över – här finns det något för alla. Dessutom erbjuder plattformen flera SEO-relaterade tillägg som i sin tur underlättar i arbetet att förbättra din synlighet i sökmotorresultaten, och nå en högre rankning.