E-handel

Varje klick räknas.

I e-handelns värld är varje klick en potentiell affärsmöjlighet. Att locka potentiella kunder dit kan vara svårt. Att sedan behålla besökaren? Svårare. Enklare blir det med en skräddarsydd e-handels plattform. Det handlar alltså inte bara om att skapa en attraktiv layout. Din e-handel behöver också en användarvänlig struktur, med tydliga underkategorier för en smidig navigering.

Vi är specialister på att bygga e-handels plattformar som är flexibla och anpassningsbara – med stöd för variabla produkter och olika strategier för konverterings optimering. Vårt mål är alltid att hjälpa dig maximera konverteringarna och öka försäljningen.

Viktigt för oss, för dig.

WooCommerce – populär
e-handelsplattform för WordPress

WooCommerce integreras sömlöst med WordPress. Med tusentals teman och plugins kan både layout och funktionalitet anpassas utifrån önskemål och behov. Det i sin tur underlättar i arbetet mot en lättnavigerad e-handel och möjliggör för en effektiv hantering av produkter, beställningar och betalningar.

Genom produktrekommendationer, kundrecensioner och marknadsföringskampanjer kan vi tillsammans optimera din e-handelsplattform.