We’re hiring!

Unit växer – är du den vi söker?

Vi är ett litet, men dynamiskt bolag redo att växa och utöka vårt team. Är du den engagerade IT-entusiasten vi söker? Då tror vi att du gillar att ta dig an it-tekniska utmaningar, och att du hanterar dessa effektivt med din utmärkta kommunikativa förmåga.


Om tjänsten

Som IT-konsult på Unit kommer du arbeta nära kunderna och agera som deras egnas IT-avdelning. Vi jobbar med våra kunder både remote och på plats. Du kommer möta olika utmaningar varje dag, vilket resulterar i ett varierande och utvecklande arbete.

IT-support, installation, drift och underhåll av servrar, nätverk, mjuk-och hårdvara är några av dina dagliga arbetsuppgifter. En av dina viktigaste uppdrag är att alltid jobba för att förstärka kundernas IT-miljöer. En förståelse för deras utmaningar är en förutsättning för att säkerställa långvariga och hållbara samarbeten.

Hos oss erbjuds du:

– Varierande arbetsuppgifter i en omväxlande miljö
– Utveckling inom ditt specialistområde
– Delaktighet i att utveckla verksamheten
– Ett nära samarbete med kollegor som är måna om bra trivsel och god arbetsmiljö
– En arbetsplats där vi har roligt tillsammans

Om dig
Vi tror att du är en social person, som besitter en god kommunikativa förmåga som inger förtroende till våra kunder. Du trivs med att arbeta självständigt och är duktig på att planera dina arbetsdagar. Du tycker om att arbeta i en miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras, och självklart har du ett stort intresse för teknik och tekniska utmaningar.

Övrig information
Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom Microsoft 365, Azure och IT-infrastruktur och installation samt drift och underhåll av dessa. Vi lägger ingen vikt vid hur du har lärt dig. Antingen har du eftergymnasial utbildning inom IT alternativt några eller flera års arbetslivserfarenhet – det viktigaste är att du har drivet och viljan att fortsätta utvecklas. Vi ser det dock som meriterande om du har certifiering inom relevanta områden.

Krav för tjänsten
B-körkort

Ansök via e-post till hello@unit.se och märk mailet med ”Ansökan IT-konsult”.